Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 79 seconden

Showroom NIBEVorig jaar verhuisde NIBE Energietechniek naar een ruim en representatief bedrijfspand in Oosterhout. Een van de redenen voor deze verhuizing was de wens om (potentiële) klanten in een optimaal uitgeruste showroom annex instructieruimte zelf de kwaliteit, de werking en het installatie- en bedieningsgemak van de NIBE-producten te kunnen laten ervaren. Inmiddels is de nieuwe ruimte volledig operationeel voor demonstratie- en trainingsdoeleinden.

In de nieuwe showroom / instructieruimte staan de volgende producten opgesteld:

F1145 solo water/water warmtepomp (in combinatie met VPB 200 boiler)

  • F1345 solo water/water warmtepomp (in combinatie met platenwarmtewisselaar voor koeling)
  • F1255 combi modulerende water/water warmtepomp
  • SPLIT lucht/water warmtepomp (pakket 2)
  • F2040 monoblock lucht/water warmtepomp (in combinatie met ketel in hybride opstelling)
  • F2300 monoblock lucht/water warmtepomp (met SMO-regeling)
  • BUZ 750/300 92A buffervat
  • PUB2 300-DS2 indirect verwarmde spiraalboiler met droge dubbele scheiding

Bijzonder aan de nieuwe showroom is dat de producten werkend staan opgesteld en zowel aan de voorzijde (in de showroom) als de achterzijde (achter de wand in de technische ruimte) kunnen worden bekeken. Zo kunnen installateurs en andere belangstellenden optimaal kennismaken met de technische aspecten en de voordelen van de NIBE-producten.

NIBE beschikt over een eigen bron. Deze omvat zes enkele U-lussen (Ø 32 mm, 85 meter lang) die op een onderlinge afstand van 6 meter in de grond zijn aangebracht en individueel op een verdeler zijn aangesloten. De capaciteit van de bron is afgestemd op de F1345 water/water warmtepomp die het NIBE-pand van verwarming en passieve koeling (door middel van een platenwarmtewisselaar) voorziet, maar ook de andere water/water warmtepompen kunnen op deze bron draaien.

Voor meer informatie: www.nibenl.nl