Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

geberit-fabriekSanitairfabrikant Geberit gaat alle ontwerp-, engineering- en projectmanagementprocessen integreren via 3DExperience-platform. Dit platform biedt Geberit geïntegreerde digitale ontwerp- en engineeringapplicaties. Daarmee verwacht het bedrijf effectiever nieuwe producten te kunnen ontwikkelen en introduceren, rekening houdend met alle kosten, duurzaamheiddoelstellingen, compliance-eisen en veiligheidsnormen. Geberit kan nu niet alleen virtueel ontwerpen, testen en valideren, maar ook de productie op virtuele wijze voorbereiden en simuleren. Met als beoogd resultaat dat er minder prototypes nodig zijn en men eerder inzicht heeft in de produceerbaarheid. Geberit Group ontwikkelt en levert sanitairproducten en -oplossingen. Daarbij staan ontwerp, comfort, hygiëne en duurzaamheid centraal. Het bedrijf heeft 12.000 medewerkers in dienst in 40 landen en op 35 productielocaties.

“Wij werken al sinds 1987 met applicaties van Dassault Systèmes voor het ontwerpen van producten. We breiden die samenwerking nu uit naar het 3DExperiencE-platform en zetten het als wereldwijde oplossing voor engineering, ontwerpmanagement en online samenwerken”, zegt Juerg Huber, hoofd R&D Applications van Geberit. “Met de implementatie van dit platform integreren wij meerdere dataplatformen en worden alle gerelateerde processen geoptimaliseerd voor het versterken van onze toekomstige concurrentiepositie.”

“Fabrikanten van consumentenproducten en retailers hebben een overeenkomstige visie, namelijk innovatieve producten ontwerpen, ontwikkelen en leveren voor klanten”, zegt Chris Colyer, Vice President Consumer Goods & Retail Industry van Dassault Systèmes. “Met het 3DExperience-platform kan Geberit de samenwerking tussen alle betrokkenen verbeteren. Het resultaat hiervan is het verder verhogen van de efficiency van engineering en productie. Op deze wijze kan Geberit functioneel betere en duurzamere producten leveren, binnen hun tijds- en budgetbeperkingen.”

[related_post themes=”text”]