Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

Burgmans SanitairBurgmans Sanitair timmert aan de weg. Naast een nieuwe huisstijl, een nieuwe brochure en een nieuwe expositieruimte is het assortiment flink uitgebreid met nieuwe producten zoals solid surface (maatwerk) wastafelbladen, maatwerk lades, kolomkasten, maatwerk LED-spiegels en RVS (edelstaal geborsteld) kranen. De solid surface producten worden geleverd onder de naam Puurwit. De naam zegt het al… een mooie, pure witte kleur, de meest witte variant van solid surface.

Bovendien is het Burgmans Sanitair Prijzenboek geïntroduceerd. Het Burgmans Sanitair Prijzenboek is een 232 pagina’s tellend full colour boek met daarin de merken en producten overzichtelijk bij elkaar. Een boek inclusief artikelnummers, prijzen, (sfeer)foto’s en technische informatie. Een aanwinst voor iedere ontwerp- en verkooptafel, aldus Burgmans.

De producten van Burgmans Sanitair worden rechtstreeks aan de vakhandel geleverd en zijn niet verkrijgbaar via webshops. De merken zijn onder andere: Burgmans®, AboutWater, Artweger en Fantini. Het merk Burgmans® zal de komende tijd flink worden uitgebreid. De producten zijn te zien in de gloednieuwe expositieruimte in Capelle aan den IJssel.

Voor meer informatie: www.burgmanssanitair.nl / info@burgmanssanitair.nl