Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

HSK Walk In ProMet het nieuwe Walk In Pro concept van badkamerspecialist HSK kunnen vakmensen nieuwe oplossingen realiseren: een royale douche is nu in iedere badkamer mogelijk, ook als de doorgang via een trappenhuis of nauwe gang voert. Want het nieuwe Walk In Pro concept biedt onder andere een 2- en 3-delig model, waarbij de aparte elementen eenvoudig door moeilijke doorgangen kunnen worden getransporteerd en ter plaatse als een bouwpakket worden gemonteerd.

Voor de muurmontage kiest HSK het wandaansluitprofiel van de populaire Walk In Pro, die geheel naar wens op de tegels, in de tegelvoeg of muurvlak kan worden gemonteerd. Het frontpaneel kan simpelweg in het wandaansluitprofiel worden geschoven en afgesteld. Voor een stevig houvast, ook bij grote frontelementen, zorgt de volledig nieuwe, metalen stabilisatiesteun.

De Badkamerexpert uit het Sauerland biedt met deze Walk In oplossing daarbij niet alleen de standaardmaten tot een breedte van 140cm en een hoogte van 200cm maar maakt door de maatwerkflexibiliteit ook grotere oplossingen voor iedere badkamerinrichting.

Klanten kunnen kiezen uit de verschillende moderne glassoorten, zoals bijvoorbeeld grijs- of spiegelglas.

Voor meer informatie: www.hsk.de