Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

Carriers coolest candidateCarrier zet een nieuw recruitmentprogramma in om de instroom van jong (commercieel) talent te versnellen. Onder de naam ‘The Coolest Candidate’ worden via dit programma jonge talenten uitgedaagd om in een 3-daagse challenge te laten zien dat zij de beste kandidaat zijn.

In het recruitmentprogramma, dat op de Nationale Carrierebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht werd geintroduceerd, wordt de kandidaten gevraagd een korte videopitch in te sturen waarin zij zichzelf presenteren als dé perfecte kandidaat. De beste inzendingen worden geselecteerd en vervolgens worden zij uitgenodigd om mee te doen aan de 3-daagse challenge. Samen met andere deelnemers strijden ze om ‘The Coolest’ te worden.

Carrier richt zich met deze actie voornamelijk op de afgestudeerde MBO-ers die op zoek zijn naar een baan in sales en daarnáást nog willen doorleren. Dit kunnen dus ook jonge talenten zijn binnen de HVAC branche.

De beste deelnemer wordt uitgeroepen tot ‘The Coolest Candidate’. Hij/zij komt niet alleen in aanmerking voor die betaalde baan met opleiding, maar wint ook nog eens een Applewatch.

The Coolest Candidate wordt in de voorjaarsvakantie gestreden. Van dinsdag 23 t/m donderdag 25 februari 2016, elke dag van 10.00 – 15.00 uur.

Meer weten over The Coolest Candidate? Kijk op www.carrier.nl/thecoolestcandidate