Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

Flat plint LineVier jaar na de lancering van de Vasco FlatLine, één van de best verkochte paneelradiators in de Benelux, zet Vasco een volgende stap in dit succesverhaal met de FlatLine Collectie. Deze collectie bevat naast de bekende FlatLine ook de verticale Flat-V-Line en de Flat-Plint-Line.

De verticale paneelradiator Vasco Flat-V-Line met vlakke voorplaat straalt dezelfde mix van eenvoud, efficiëntie en esthetiek uit, naast een warmteafgifte tot 3251 Watt. Met 6 aansluitingen en de vaste middenaansluiting kan hij aangesloten worden op de 2×3/4” (euroconus) middenaansluiting onderaan of de 18 – aansluiting 2×1/2”. De bovenste aansluitingen zijn voor de plaatsing van de ontluchter. Afmetingen: breedte van 400 tot 800 mm en hoogte van 1600 tot 2200 mm.

De Vasco Flat-Plint-Line is perfect voor grote raampartijen, zowel voor wand- als vloermontage: de Vasco Flat-Plint-Line is de horizontale plint-paneelradiator met een decoratieve vlakke voorplaat, zijbekledingen en design lijnrooster. Dankzij de 8 aansluitingen is ook deze variant universeel aansluitbaar, ongeacht het type en de lengte. Afmetingen: breedte van 1000 tot 3000 mm en hoogte 200 mm

De volledige FlatLine Collectie is alleen verkrijgbaar in de S600, een wit fijne structuurlak.

Voor elk van de radiatoren in de FlatLine collectie biedt Vasco een uitgebreid assortiment aan accessoires in chroom. Voor zowel badkamers als keukens zijn er bijpassende handdoekbeugels die zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Andere accessoires zijn onderblokken in chroom en designthermostaatkoppen in wit of chroom.

Voor meer informatie: www.vasco.eu