Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

Erik Lousberg is toegetreden tot de Raad van Toezicht van ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector. “De bestuurlijke ervaring van Erik Lousberg komt goed van pas in de toenemende dynamiek van de installatiesector,” zegt ISSO-directeur Rob van Bergen.

 

Erik Lousberg heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het installatietechnische vakgebied. Momenteel is hij algemeen directeur van Deerns Nederland en lid van de Raad van Bestuur van de Deerns Groep. Deerns is een ingenieursbureau op het gebied van installatietechniek, bouwfysica en energie. Vakinhoudelijk is Lousberg bekend met het ontwerp en de realisatie van projecten in sectoren, zoals gezondheidszorg, datacenters, cleanrooms en publiek en privaat vastgoed. Lousberg is in het verleden bestuurlijk actief geweest bij diverse opleidingen en brancheverenigingen.

 

Lousberg over zijn toetreding tot de Raad van Toezicht van ISSO: “Kennisdeling- en -ontwikkeling zijn bijzonder belangrijk voor de bouwsector. Ook standaardisering en vernieuwing zijn hard nodig. ISSO speelt daarin een actieve rol met ook een waardevolle inbreng. Zitting nemen in de Raad van Toezicht maakt het voor mij mogelijk een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan die doelstelling en ISSO hiermee te helpen. Hierdoor kunnen belangrijke stappen worden gezet om een duurzame, comfortabele en veilig gebouwde omgeving te realiseren. Dat komt overeen met de missie van Deerns.”

 

Momenteel maken oprichters en mede-opdrachtgevers van ISSO deel uit van de Raad van Toezicht, te weten Uneto-VNI, PIT, TVVL en NLingenieurs. De inhoudelijke kwaliteit van de ISSO-publicaties wordt geborgd door de Raad van Begeleiding.

Voor meer informatie: www.isso.nl