Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 81 seconden

KLUDI L-INE S chroomBij de aanschaf van een keukenmengkraan wordt veel tegen elkaar afgewogen. Het gebruiksgenot, de vormgeving en natuurlijk de prijs zijn daarbij belangrijke factoren. Kludi brengt nu een nieuwe keukenkranenserie op de markt die op deze drie belangrijke punten hoog scoort.

Volume en temperatuur gelijktijdig regelen is praktisch. Logisch, dat de nieuwe KLUDI L-INE S keukenmengkranen over zijdelingse éénhendel bediening beschikken. De lange hendel maakt het regelen en instellen van temperatuur en waterhoeveelheid nog gemakkelijker. De L-vormige uitloop gaat vanuit het kraanhuis ver omhoog zodat een object vullen, direct drinken vanuit de kraan of iets afspoelen eenvoudig mogelijk is. Nog eenvoudiger wordt dat met de versie met uittrekbaar uitloopgedeelte. Het uittrekbare uitloopdeel is altijd verchroomd en geïsoleerd. Ook als heet water getapt wordt, kan het uittrekbare uitloopdeel zodoende veilig in de hand gehouden worden.

De Kludi Line-S keukenmengkranen hebben een brede sokkel voor een solide montage. Vanuit de slanke behuizing gaat de uitloop in een vloeiende overgang omhoog, als een architectonisch hoogstandje. Op het hoogste punt maakt de uitloop een haakse bocht. Bij de versies met uittrekbare uitloopdeel kan dit nog extra benadrukt worden door een zwart of wit gematteerde uitloop. De karakteristieke hendel is lang en heeft geen zichtbare bevestiging. Dit versterkt de strakke vormgeving van de gehele kraan.

De vriendelijke aanschafprijs is niet alleen bepalend voor de kosten. Ook de waterdoorlaat van 7 l/min zorgt ervoor dat pannen, vazen en ketels vlot gevuld worden maar de portemonnee gespaard blijft. Alle Kludi producten, dus ook deze Kludi L-INE S keukenmengkranen, hebben 5 jaar fabrieksgarantie.

Alle Kludi noviteiten zijn ook terug te vinden op www.kludi.nl & www.facebook.com/KludiBenelux