Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Alape Sondo

Alape introduceert de ‘Sondo’. Deze moderne maar tegelijk klassieke waskom is ontstaan uit een samenwerking met designer Gerhard Busalt. Waskom Sondo is gemaakt van drie millimeter dun geglazuurd staal, heeft een royale diameter en is verkrijgbaar als opbouw- en onderbouwwaskom.

Ondanks het minimalistische design hoeft de gebruiker niet aan functionaliteit in te boeten: de diepe vorm en de grote diameter zorgen voor een comfortabel gebruik. Door de afmetingen wordt de indruk gewekt dat de opbouwwaskom boven het wastafelmeubel zweeft. De Sondo toont de voordelen van geglazuurd staal; zo hard als graniet, kleurvast en bijzonder duurzaam. Dankzij de nauwkeurige afmetingen en het homogene glasoppervlak is de waskom met alle materialen en woonstijlen te combineren.

De ruime afmetingen en het tijdloze design maken van Sondo een charmant en expressief wastafelelement. Sondo is verkrijgbaar met een buitendiameter van 450 mm. Terwijl de onderbouwvarianten in twee diepten (102 of 132 mm) verkrijgbaar zijn, is de opbouwwaskom verkrijgbaar in 115 mm diepte.

Sondo is onderdeel van de A˘form waskomcollectie van Alape. Door de ruime keuze in vormen, afmetingen en combinaties biedt Alape hiermee een breed scala aan mogelijkheden.

Voor meer informatie: www.alape.com