Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

Del_BMC_DEFVan Dorp Installaties behoort tot de categorie ‘Best managed companies’. Duurzame totaalinstallateur van Dorp zelfs voor de vierde maal op rij. Deze kwalificatie is onderdeel van het programma ‘Best Managed Companies’ dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert.

Van Dorp is er trots op voor de vierde keer op rij tot één van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland te behoren. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Van Dorp.

Van Dorp is een landelijk werkend installatiebedrijf. Het bedrijf heeft 14 vestigingen en telt circa 900 medewerkers. Van Dorp biedt duurzame en dus groene concepten aan voor de utiliteitsbouw en past duurzaamheid toe binnen de eigen organisatie. Kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij Van Dorp installaties hoog in het vaandel. Sinds eind 2012 heeft Van Dorp het CO2 Bewust Certificaat niveau 5 behaald. Meer informatie op:

Voor meer informatie: www.vdi.nl