Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

SMA Advanced Installers DaySMA Benelux organiseerde onlangs de eerste SMA Advance Installers Day voor de leden van haar  partnerprogramma. Installateurs van zonnestroomsystemen kunnen voor het SMA Advance Installer Programma kwalificeren door een aantal verplichte opleidingen te volgen. Als alle opleidingen zijn gevolgd, moeten de installateurs nog slagen voor een examen. Zo bewijzen zij dat ze de vereiste niveau van technisch kennis en bekwaamheid behalen. SMA Advance Installers krijgen verschillende voordelen, zoals marketingondersteuning, exclusieve opleidingen en prioriteit bij technische ondersteuning en service.

De eerste SMA Advance Installers Day stond in het teken van de lancering van de nieuwe Sunny Boy 1.5/2.5. Tijdens een praktische workshop hebben 20 installateurs uit België en Nederland  deze nieuwe omvormer uitgebreid leren kennen, van zijn specifieke voordelen tot en met installatie en inbedrijfstelling.

De nieuwe Sunny Boy is de perfecte omvormer voor klanten die het onderste uit de kan willen halen van hun kleinere zonnestroominstallatie. Hij biedt een breed scala van toepassingen door het geïntegreerde schaduwbeheer en is zeer eenvoudig te integreren in een thuisnetwerk. De kleine en lichte vorm – het toestel weegt slechts 9kg – , het brede ingangsspanningsbereik van 80 V tot 600 V en het nieuwe communicatieconcept bieden tal van voordelen bij de installatie en inbedrijfstelling.

Voor meer informatie: www.sma-benelux.com