Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 81 seconden

Bettelux oval highlineBettelux Oval Highline is één van de drie markante modellen van de nieuwe serie Bettelux Oval, die aan de buitenzijde een ovale en natuurlijke vorm hebben. Naast een badkuip voor in een verhoging biedt Bette vrijstaande modellen, die als markant object fungeren, en inbouwligbaden met een badrand van slechts 8 mm. Het design is gecreëerd in samenspraak met ontwerpbureau Tesseraux + Partner uit Potsdam. Naast de ligbaden biedt Bette een omvangrijk assortiment bijpassende wastafels.

Het ligbad Bettelux Oval Highline is te integreren in een verhoging en steekt 28 cm boven de verhoging uit. De loodrechte zijkant past harmonieus bij een strakke belijning. De smalle badrand, die subtiel overgaat in de vloeiende binnenvorm, geeft het ligbad een exclusief karakter. Wat Bette bovendien bijzonder maakt is het feit, dat zowel in de binnenvorm als de omkasting geen voegen en naden zitten. Om het gevouwen, gelaste en dan fijn geëmailleerde staal zonder naden te produceren, is een hoge mate van precisie en vakbekwaamheid vereist. Dankzij de hoogwaardige productietechniek van Bette zijn de ligbaden robuust en duurzaam, de consument geniet van jarenlang zorgeloos bad comfort.

In dezelfde designstijl levert Bette een bijzonder assortiment wastafels. De binnenzijde heeft geen hoeken en randen maar vloeiende vormen, waardoor het water op natuurlijke wijze naar de afvoer loopt. De wastafels zijn leverbaar als opbouw- en inbouwwaskommen voor meubelconsoles, en als alleenstaande wastafels voor wandmontage, in breedten van 600, 800 en 1.000 mm.

De ecologische kwaliteit van Bettelux Oval is net als alle producten van Bette, gecertificeerd door een Environmental Product Declaration (EPD) van het Institut Bauen und Umwelt e.V. Deze EPD voldoet aan de ISO-norm 14025.

Voor meer informatie: www.bette.nl