Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

LightRec IZ TVVL digitaal beurs 1Veel installateurs leveren oude tl-buizen en spaarlampen al in voor recycling. Goed bezig, want dan worden ze voor meer dan 90 procent gerecycled. Vergeet de armaturen niet, die moeten ook apart ingeleverd worden.

Gratis en makkelijk recyclen

Veel gedoe? Helemaal niet! Wecycle biedt installateurs gratis verschillende inzamelbakken die gratis opgehaald worden als ze vol zijn. Makkelijk en goed voor het behoud van grondstoffen en het milieu.

Wecycle feliciteert!

Wecycle feliciteert 50 succesvolle inleverpartners met een luxe koekenpakket. Drie van hen winnen de Gouden Bakkie Award 2015.  De winnaars zijn de Ziut-vestiging in Weert, A.Hak Zuid uit Veghel en Parallel Groep ETB Vos uit Utrecht. Benieuwd of uw bedrijf gewonnen heeft? Kijk op wecycle.nl/bakkie.

Bezoek ons op de beurs

Ontmoet Wecycle tussen 29 september en 2 oktober op de vakbeurs Elektrotechniek in Utrecht bij onze stand in hal 9, nummer C100. Daar informeren wij bezoekers over de mogelijkheden om de inzameling van lampen en armaturen bij uw bedrijf te optimaliseren. Natuurlijk staat er een vers bakkie koffie klaar.