Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

Speciaal voor de installatieprofessional heeft NEN een product ontwikkeld dat altijd toegang geeft tot de laatste NEN 1010 en NPR 5310, hét online platform ‘Werken met NEN 1010’. Hiermee is een van de belangrijkste normen binnen de elektrotechnische branche altijd én overal via een pc of een mobile device beschikbaar.

Aanvullingen en correctiebladen worden automatisch geüpdatet op het online platform ‘Werken met NEN 1010’. De e-installateur werkt dus altijd met de laatste informatie. Dit voor een vast bedrag per jaar.

‘Werken met NEN 1010’ bevat handige functionaliteiten, zoals een zoekfunctionaliteit en het maken van online notities. Ook kan de gebruiker bookmarks maken waardoor eenvoudig en snel de benodigde (gepersonaliseerde) informatie gevonden kan worden. Verder is er een overzicht van wet- en regelgeving en een NEN 1010 e-learning.

Waarom is ‘Werken met NEN 1010’ ontwikkeld? Uit de praktijk blijkt dat gebruikers niet zeker weten of zij altijd gebruikmaken van de laatste versie van NEN 1010. Daarnaast vraagt de praktijk om online toegang tot deze belangrijke norm zodat de e-installateur niet meer met een dikke map op pad hoeft. Met het lanceren van dit online platform speelt NEN dan ook in op de behoefte van de markt.

Belanghebbenden en geïnteresseerden die nu een abonnement afsluiten op ‘Werken met NEN 1010’ ontvangen de nieuwe NEN 1010 (papieren versie) ter waarde van € 360,- er gratis bij. Enkel de handlingkosten van € 12,60 worden in rekening gebracht. Deze aanbieding loopt tot het einde van