Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

contract2Demodelovereenkomst.nl heeft met de belastingadviseurs van Mazars een volledig geautomatiseerd systeem ontwikkeld, waarmee online een door de Belastingdienst goedgekeurd contract kan worden gemaakt. Opdrachtgevers van zzp’ers hebben toegang tot een goot aantal modelovereenkomsten per beroep. Deze overeenkomsten zijn al beoordeeld en voldoen aan de criteria van de Belastingdienst. Demodelovereenkomst.nl werkt alleen met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten die aansluiten bij de opdrachtsituatie. Zit het specifieke beroep van een zzp’er (nog) niet in het systeem, dan stuurt Demodelovereenkomst.nl de overeenkomst direct ter beoordeling naar de Belastingdienst.

De belangrijkste punten op een rij:

– Binnen 10 minuten hebben opdrachtgevers een op maat gemaakte modelovereenkomst.

– Koppeling met de KvK zorgt voor het automatisch invoeren van de bedrijfsgegevens van de opdrachtgever en de zzp’er.

– Na akkoord over de beantwoording van een aantal vragen over de opdracht, wordt de modelovereenkomst naar de zzp’er gemaild.

– Demodelovereenkomst.nl wijst de zzp’er nadrukkelijk op voor hem belangrijke aandachtspunten en risico’s.

– Alle informatie en ingevulde overeenkomsten worden automatisch voor een periode van 10 jaar veilig opgeslagen. Zo zijn opdrachtgevers goed gedocumenteerd bij controle door de Belastingdienst.

– Ook de ‘eigen’, goedgekeurde modelovereenkomst past in het systeem.

– Demodelovereenkomst.nl voorkomt dat opdrachtgevers onnodige risico’s lopen bij het verstrekken van opdrachten aan zzp’ers.

[related_post themes=”text”]