Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 100 seconden

otib-sterk-in-je-werk-sliderOTIB heeft de topcoaches van de technische installatiebranche 2016 uit de verschillende regio’s bekendgemaakt. Deze coaches maken kans op de nationale titel Topcoach van het Jaar. Op de landelijke Praktijkbegeleidersbijeenkomst op 8 november wordt dit bekend gemaakt. Met deze prijs wil het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf het belang van praktijkbegeleiders nadrukkelijk in beeld brengen.

Begin 2016 hebben ruim 1.600 jonge werknemers en werkgevers in de branche ruim 400 kandidaten voor de Topcoach van het Jaar genomineerd tijdens de TopStarters- en TopVakmanschapsdagen. Op basis van telefonische interviews met de kandidaten hebben verdiepende interviews plaatsgevonden en zijn bedrijfsbezoeken afgelegd. Dit alles heeft ertoe geresulteerd dat uit de honderden kandidaten 11 praktijkbegeleiders als regionale genomineerden naar voren zijn gekomen.

De 11 regionale topcoaches dingen mee naar de titels nationale topcoach voor het MKB en nationale topcoach voor het grootbedrijf. Een jury van professionals beoordeelt de vak- en beroepsdeskundigheid van de genomineerden. De jury bestaat uit Dennis van der Geest, ambassadeur TopStarters; Gerard Kemkers, schaats- en voetbalcoach; Loek Nieuwenhuis, lector Beroepspedagogiek; Elly Verburg, oud-directeur OTIB, Titia Siertsema, voorzitter Uneto-VNI en Maris Marissen, branche-overkoepelend praktijkbegeleider van Nederland 2015.

Naast de bekendmaking van de Topcoaches van het Jaar typeren ondernemerschap, technische innovatie en bijzondere ontmoetingen het dagprogramma. In grote en kleine sessies zullen diverse sprekers de aanwezigen boeien met hun (ondernemers)verhalen. Thema’s die aan bod komen zijn onder meer ondernemen anno 2020, wat verwacht de klant?, werknemers in je bedrijf, en van opleiden naar coachen.

De topcoaches uit de regio’s en genomineerden voor Topcoach van het Jaar 2016 zijn: 

Regio Noord-Holland InstallatieWerk Noord-Holland (G) Sander van Biljouw
    Wilms BV (MKB) Kees Kraak
Regio Noord Nederland Goflex (G)
Opleidingsbedrijf TSH (MKB)
Gert Bouwman
Willem Wever
Regio Midden Nederland Installatiewerk Midden (G) Izudin Skopic
Regio Gelderland/

Overijssel

InstallatieWerk Oost & Flevoland (G)

Vos Techniek (MKB)

Erwin ter Hofte
Suzanne Reep en Henk Scherrenburg
Regio Zuid-Holland Heijmans (G) Harrie van Lierop

 

Regio Zuid Nederland Parree Installatietechniek (G) Jan Baaijens
    Van Doveren Elektrotechniek (MKB) Remco van Doveren

[related_post themes=”text”]