Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 95 seconden

Prognotice inspectie appBegin april 2015 brengt Prognotice een geheel vernieuwde versie uit van de veel gebruikte inspectie-app. Hiermee kunt u nog sneller inspecties uitvoeren en zijn  diverse functionele optimalisaties doorgevoerd. De app is geschikt voor zowel Apple, Android als Windows. De Prognotice inspectie-app wordt op dit moment door ruim 50  installatiebedrijven en adviesbureaus  met veel enthousiasme gebruikt. De informatie van de inspectie is direct in de online MJOP-software van Prognotice te gebruiken. Niet meer wachten met het verwerken van de informatie tot uw inspecteur weer terug is op kantoor of de data heeft gesynchroniseerd, maar direct aan de slag. De app is op de volgende punten vernieuwd:

Zelf velden definiëren. Naast de standaardvelden die in Inspect beschikbaar zijn, kunt u per project zelf de velden vanuit Prognotice|Main aanwijzen die in de app moeten worden getoond en dus moeten worden ingevuld. Hiermee kunt u  precies datgene laten inspecteren wat uw opdrachtgever wenst. Dat scheelt uw inspecteur veel tijd. De rapportage is daarmee ook perfect afgestemd op uw klantafspraken.

Sneller inspecteren en inventariseren. Met de vernieuwde app kunt u meerdere componenten  tegelijkertijd in één keer toe voegen, inventariseren gaat hierdoor nog sneller. Daarnaast kunt u complete ruimten en componenten één-op-één kopiëren; nogmaals dezelfde data invoeren is niet nodig,  door slim hergebruik van informatie is  uw inspectie nog sneller compleet.

Zoekfunctionaliteit sterk verbeterd. Vanuit het Ruimten-overzicht kan de inspecteur nu direct naar de componenten binnen deze ruimte gaan, zoektijd is hierbij verleden tijd. In het componentenoverzicht is naast de omschrijving van het component, nu ook de componentfoto zichtbaar. Hierdoor zal de inspecteur zijn gewenste component nog sneller kunnen vinden.

Eigen specificaties toevoegen. Er is een mogelijkheid om aanvullende component specificaties toe te voegen in. Erg handig als uw klant qua specificatie dieper wil gaan dan de reguliere NL/SfB-codering of indien u zichzelf wil onderscheiden van de rest van de markt.

Voor meer informatie: www.acto.nl