Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden

Op 28 mei organiseert OTIB de inspiratiedag Nieuwe Vrienden Ontdekken in theater De Kom te Nieuwegein. Aanvang is 14.30 uur. De dag eindigt om 21.00 uur en is inclusief diner. Deze dag staat geheel in het teken van de toekomst van de Technische Installatiebranche en wordt geopend door André Kuipers, astronaut en innovator.

Nieuwe Vrienden Ontdekken is een logisch vervolg op de muziektheatervoorstelling Nieuwe Vrienden voor de Technische Installatiebranche, die nu al een doorslaand succes is in heel Nederland. Het gaat in deze voorstelling over de toekomst van de Technische- en Bouwbranche. De wereld verandert razendsnel. Nieuwe maatschappelijke, technologische en economische uitdagingen vragen om antwoord(en). Aan de hand van het leven van Bram van Diest, sinds veertig jaar technisch installateur, die al deze uitdagingen op zich af ziet komen, laat deze voorstelling zien waar de nieuwe kansen liggen en wat de branche moet doen om toekomstvast te blijven.

Nieuwe Vrienden Ontdekken gaat nog een stap verder. Tijdens deze inspiratiedag krijgen ondernemers in workshops innovatieve ideeën voor samenwerking en sociale innovatie aangereikt. Cocreatie is daar mogelijk één van. Met nieuwe, soms ongedachte partners de weg vinden naar nieuwe markten? Het is de enige mogelijke toekomst voor de Technische Installatiebranche. Deze dag is exclusief voor bezoekers van de muziektheatervoorstelling Nieuwe Vrienden voor de Technische Installatiebranche en de media. Aanmelden kan op nieuwevrienden@otib.nl.

Voor meer informatie: www.nieuwevrienden.otib.nl