Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 78 seconden

Duco Ventilation & Sun Control heeft een gloednieuwe website voor de professionals gelanceerd. De nieuwe site, met frisse en aantrekkelijke visuals, zet vooral in op gebruiksgemak én serveert de bezoekers ook heel wat interactieve mogelijkheden. Bovendien is de website geoptimaliseerd voor zowel tablets als smartphones!

Achter de schermen werd er de afgelopen maanden druk werk gemaakt van een compleet nieuwe website voor de professionals.

Eén van de uitgangspunten waar Duco veel aandacht heeft aan besteed tijdens de ontwikkeling was de gebruiksvriendelijkheid voor de surfer. “Het is de bedoeling dat onze professionele bezoekers in zo weinig mogelijk clicks de gewenste informatie kunnen terugvinden”, zegt marketing manager Hendrik Dejonghe.

“We gingen voor een duidelijke visuele  structuur met sprekende beelden op de homepagina. Die gidst de surfer snel door ons volledige gamma. Bovendien moest deze nieuwe website ook hinderd procent toegankelijk zijn en dus ook geoptimaliseerd worden voor zowel tablets als smartphones. In een wereld waarin mobiele toestellen steeds meer aan belang winnen, mochten we ook dit aspect absoluut niet uit het oog verliezen. Het geeft de bouwprofessional trouwens ook de mogelijkheid om technische informatie, ik denk bijvoorbeeld aan installatie- of gebruikershandleidingen of montage-instructies, op locatie te raadplegen.”

 

Zowat alles werd in de nieuwe website geïntegreerd, waardoor de surfer heel wat interactieve mogelijkheden krijgt. Niet alleen kan al het nieuws op de voet gevolgd en gedeeld worden via het social medialuik, ook werden lle professionele digitale tools, zoals het ventilatieberekeningsprogramma, de bestekservice en de BIM-bibliotheek, meegenomen.

Voor meer informatie: www.duco-professionals.eu/nl-home