Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

Sphinx 320B.V. De Sphinx Maastricht heeft haar programma spoelrandloze Sphinx Rimfree closets uitgebreid met vier nieuwe modellen. De vormgeving van het Rimfree closet, zonder spoelrand of andere verborgen holten, draagt in belangrijke mate bij aan de hygiëne en het reinigingsgemak. De gehele binnenzijde van het closet is eenvoudig schoon te houden. De speciaal ontwikkelde waterverdeler met innovatieve spoeltechniek zorgt – ook bij kleine hoeveelheden spoelwater – voor een hygiënische, optimale spoeling.

Nieuwe toevoegingen aan het Rimfree assortiment zijn modellen binnen de series Sphinx 320, Sphinx 335 en Sphinx 345 xs. Voor de series Sphinx 320 (foto) en Sphinx 335 is een diepspoel wandcloset toegevoegd. Het model binnen de serie Sphinx 345 xs betreft een verkort model voor toepassing in kleinere ruimten.

Het nieuwe Sphinx 300 Comfort model is een verlengd diepspoel wandcloset, speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers. Het closet kenmerkt zich door een modern, aansprekend design dat harmonisch in de ruimte opgaat en door optimale toegankelijkheid voor comfortabele transfers van rolstoel naar closet en vice versa. In combinatie met de spoelrandloze hygiëne wordt tegemoet gekomen aan de hoge eisen voor barrièrevrije badkamers.

Met deze toevoegingen biedt Rimfree een steeds grotere keuze. Het assortiment biedt nu staande closets en wandclosets in ronde en strak hoekige designs, een verkort wandcloset en een rolstoeltoegankelijk verlengd wandcloset.

Voor meer informatie: www.sphinx.nl en www.rimfree.nl