Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 66 seconden

Rob Spoelman Rob Spoelman is met ingang van maandag 18 januari jl. bij NIBE Energietechniek B.V. aangesteld als Managing Director Benelux. Rob Spoelman volgt Christian Blanc op, die zich vanaf heden volledig zal richten op zijn functie als Managing Director van NIBE Energy Systems France.

Rob studeerde in 1991 aan de Universiteit Twente af in Technische Bedrijfskunde en is sindsdien werkzaam in een B2B-omgeving. Hij startte zijn carrière bij Philips, waar hij gedurende 18 jaar diverse product-, marketing- en sales managementfuncties vervulde bij verschillende divisies van Philips in Nederland, Duitsland, België en de Verenigde Staten.

In 2010 maakte hij de overstap naar Wavin, waar hij als Business Unit Director verantwoordelijk was voor de category vloerverwarming en stadsverwarming. Vanuit deze functie is Rob goed ingevoerd in de installatiebranche. Zijn keuze voor NIBE motiveert hij als volgt: “Ik geloof sterk in de potentie van hernieuwbare energiebronnen voor een duurzame toekomst en de rol die warmtepomptechnologie hierin kan vervullen. Het productportfolio van NIBE en de markt waarin NIBE opereert spreken me dan ook bijzonder aan. Als Managing Director Benelux wil ik graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van NIBE als leidende partij binnen een kansrijk marksegment.”

Tijdens de vakbeurs VSK 2016 zal Rob dagelijks aanwezig zijn op de NIBE-stand (hal 7, stand C34) om persoonlijk kennis te maken met relaties van NIBE.

Voor meer informatie: www.nibenl.nl