Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Investeren in goed functionerende installaties en gebouwtechnieken verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Een gezond binnenklimaat verhoogt de productiviteit van werknemers en leerlingen tot wel 15%. De techniek is er klaar voor: nu wij nog.

ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector, organiseert een instructiemiddag over technische oplossingen voor een gezond binnenklimaat voor alle partijen die betrokken zijn bij de realisatie van een gezond binnenklimaat in gebouwen. De focus ligt op kantoren, scholen en kinderdagverblijven. De instructie is gebaseerd op ISSO/REHVA 901 ‘Binnenmilieu en productiviteit in kantoren’, aangevuld met uitkomsten en inzichten uit recente onderzoeken over productiviteit.

De instructie heeft een praktische insteek. Er worden oplossingen aangereikt voor technische en bouwkundige aspecten, het thermisch binnenklimaat en comfortmodellen, ventilatie- en klimaatinstallaties (ontwerp, realisatie en beheer) en de interpretatie van de wet- en regelgeving. Docenten zijn Atze Boerstra, directeur BBA Binnenmilieu Advies en Marco Hofman, projectcoördinator binnenklimaat bij ISSO.

10 maart (Eindhoven); 24 maart (Rotterdam); 31 maart (Nieuwegein). Alle instructies zijn op een donderdag van 13.00 tot 16.30 uur. Bij OTIB aangesloten bedrijven betalen slechts € 150, -. Overige deelnemers betalen € 595, -.

Prijzen zijn excl. btw, incl. hand-out. Nadere informatie staat op www.isso.nl onder kennisbijeenkomsten.