Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 74 seconden

Jowitherm-Dunkelstrahler-D1-LRMet de nieuwe lijn LAVA infraroodverwarming brengt Jowitherm een modulair concept op de markt waarmee de individuele keuzevrijheid op eenvoudige wijze optimaal wordt voor de consument. Bovendien zijn er nieuwe varianten aan het programma toegevoegd en is de LAVA Basic geoptimaliseerd.

Door te kiezen voor een modulaire opbouw kan de LAVA eenvoudig aangepast worden aan de individuele wensen. De klant kiest eerst de LAVA variant die het beste past: LAVA Basic – LAVA Glass – LAVA Ceramic – LAVA DYL (met een eigen ontwerp), in de gewenste kleur.

Kies de gewenste regeltechniek: eenvoudig – draadloos – integratie in domotica. Als de LAVA in een badkamer wordt geplaatst, kan nog gekozen worden voor handdoekenbeugels. Op deze manier kan de LAVA perfect worden aangepast aan de woonwensen van de klant.

D1 Donkerstraler
De D1 donkerstraler (foto) is een strak vormgegeven straler voor binnensituaties, zoals serres, kantooromgeving en horecaruimtes. Geen zichtbaar licht, constante warmte afgifte van 1.000 Watt, geen veiligheidsbegrenzer nodig.

De D1 straler schakelt niet continu in en uit. Dit geeft een hoger comfort en langere levensduur. Warmte afgifte ligt gelijk aan vergelijkbare concurrerende modellen met een vermogen van 1.800 Watt. Regeling door middel van de draadloze Solamagic 3-standen schakelaar, te bedienen met 4-kanaals Solamagic handzender.

Jowitherm nieuwe Catalogus
Met trots presenteert Jowitherm haar nieuwe catalogus. De nieuwe catalogus geeft een overzicht van het complete productgamma. Voorafgaand aan de uitgave heeft elk product een update gekregen, daarnaast is er ook een aantal nieuwe producten bijgekomen.

Vraag hem aan: http://www.jowitherm.nl/87/actueel-detail/actueel/aanvragen-prijscatalogus.html