Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

Geberit CleanLineOpen inloopdouches zijn mateloos populair. Reden voor Geberit om nieuwe douchegoten te ontwikkelen die zich door hun strakke design en eenvoudige reiniging onderscheiden en net zo eenvoudig te installeren zijn als een gewone vloerafvoer.

De Geberit CleanLine douchegoot is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig aan te passen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een speciale afdekkingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken.

De Geberit CleanLine douchegoot kan zowel tegen de douchewand als in het midden van de vloer ingebouwd worden. De goot van geborsteld rvs is verkrijgbaar in drie verschillende varianten en twee verschillende lengtes (0,9 of 1,3 meter). Bij het inbouwen is de lengte van CleanLine direct aan te passen aan de afmetingen van de douchevloer. De ingebouwde douchegoot is een open profiel waarin het water wordt opgevangen om in de afvoer te verdwijnen. Dit alles zorgt ervoor dat de Geberit CleanLine douchegoot in een oogwenk weer schoon is. Wie ooit een doorsnee douchegoot heeft schoongemaakt, weet hoeveel vuil zich kan ophopen onder de afdekplaat. De nieuwe Geberit douchegoot rekent op elegante wijze af met deze hygiënekwestie. De CleanLine heeft geen verborgen richeltjes of moeilijk bereikbare hoekjes. Bovendien is het afdekplaatje met de geïntegreerde kamvormige haarzeef in een handomdraai te verwijderen en te reinigen.

De grootste uitdaging, namelijk het creëren van een permanente afdichting, is met deze nieuwe douchegoot eenvoudiger te overwinnen dan ooit. De afdichtingsfolie is namelijk fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd, en kan daardoor makkelijker verwerkt worden in de douchevloer. Dat scheelt tijd en stress en beperkt het risico op lekkage tot een minimum.

Voor meer informatie: www.geberit.nl/cleanline