Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 120 seconden

Badkamermeubels combineren uit een ruim assortiment sanitair artikelen kan bij Luca Sanitair in vier gemakkelijke stappen. Kies de kraan, opzetwastafel, topblad of meubelwastafel en de daarbij behorende onderkast en u heeft uw badkamermeubel. Het perfecte badkamermeubel met een Italiaanse design uitstraling is gemakkelijk te combineren met producten uit de nieuwe Luca meubelcatalogus. Dus combineer en creëer.

Bongio badkamerkranen combineren Italiaans design met de beste materialen en zijn beschikbaar in veel verschillende afwerkingen. Elke serie van Bongio biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij het design sanitair van Luca Sanitair. Naast Bongio heeft Luca nog een aantal private label kranen in chroom, geborsteld nikkel, mat wit en mat zwart. Bongio kan daarentegen de kranen leveren in meer dan 20 verschillende afwerkingen (van hammered brass tot geborsteld goud). Keuzemogelijkheden genoeg voor een wand- of staande wastafelkraan.

Bij een design kraan hoort natuurlijk een strakke opzetwastafel. Opzetwastafels zijn er in vele afmetingen, vormen en kun je op verschillende manieren toepassen. Combineer de opzetwastafel met een topblad en onderkast voor een natuurlijke en exclusieve uitstraling. De Luca privatel label opzetwastafels zijn beschikbaar in mineral stone (glans wit) of solid surface (mat wit, mat zwart of olijfgroen). Daarnaast heeft het Italiaanse bedrijf Globo Ceramica een breed assortiment keramieke opzetwastafels in 14 verschillende kleuren. In de badkamer is een trendverschuiving merkbaar; opzetwastafels met een dunne rand winnen aan populariteit en zorgen voor een nog strakkere uitstraling.

Een topblad is perfect te combineren met één of meerdere opzetwastafels. Wilt u geen opzetwastafels dan kunt u kiezen uit verschillende meubelwastafels met spoelbakken die strak op de onderkasten passen. Een mogelijkheid hiervoor is een eiken houten topblad dat zorgt voor een natuurlijke look in de badkamer. Luca Wood heeft 9 verschillende afwerkingen in eiken en 4 in teak hout. Naast het eiken en teak hout zijn er mat witte solid surface topbladen beschikbaar die zeer strak zijn afgewerkt.

De wastafelonderkast kan samen met de kraan, opzetwastafel en topblad een mooie eyecatcher vormen in de badkamer. Daarnaast biedt de onderkast de mogelijkheid om badkamerspullen op te bergen. Luca heeft een ruim assortiment aan onderkasten in verschillende maten en kleuren. De houten onderkasten kunnen mooi gecombineerd worden met het 316 rvs Luca Steel, een zeer stevig roestvrij staal soort. Naast de eiken en teak onderkasten is sinds dit jaar GB badkamermeubelen toegevoegd aan het assortiment van Luca Sanitair. Deze zijn van Italiaanse origine. Het assortiment biedt een brede keuze en er is maatwerk mogelijk.