Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 66 seconden

Per 15 april is Erik Stronk gestart als algemeen directeur bij het nieuwe energiebedrijf Ennatuurlijk B.V. in Best. “Het succesvol realiseren van lokale duurzame oplossingen met diverse partners zie ik als een uitdagende taak. Hier liggen in de toekomst grote kansen”,  aldus Stronk. De benoeming van Stronk is een versterking van de directie.

 

Met een achtergrond in communicatie, hecht Stronk waarde aan het aangaan van de dialoog met klanten van Ennatuurlijk. En natuurlijk op een transparante manier. “Communicatie moet van beide kanten komen, het is een vorm van interactie. Die interactie ga ik graag aan om onze producten steeds verder te verduurzamen. Open en eerlijk.”

 

Ennatuurlijk zet in op samenwerking met lokale partijen, zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en lokale energie initiatieven, om de duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren met een aanvaardbaar rendement. Juist in het verbinden van deze partijen ligt de kracht van Stronk. “In mijn loopbaan heb ik zowel bij organisaties en als consultant veel ervaring opgedaan in het opzetten van samenwerkingen. Dat wil ik ook bij Ennatuurlijk bewerkstelligen, met een optimale energie oplossing als resultaat.”

 

Ennatuurlijk heeft 180 medewerkers. Het bedrijf levert warmte en koude aan 66.000 klanten verspreid over heel Nederland, met de grootste concentratie in Breda, Tilburg, Enschede, Helmond, Eindhoven en Zuid-Limburg. Aandeelhouders zijn PGGM en Dalkia. 

Voor meer informatie: www.ennatuurlijk.nl