Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Bouwcompleet2014Tijdens de twaalfde editie van Bouw Compleet Gorinchem vindt een 3-daags congres plaats met onderwerpen ‘Veiligheid van gebouwen’, ‘Brandveiligheid in gebouwen’ en ‘Risicoaansprakelijkheid in de bouw’. Het congres vloeit voort uit een nieuw partnership tussen Evenementenhal en Euroforum. Het 3-daagse congres moet de vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem een stevige kwaliteitsimpuls geven. Elke dag vinden seminars plaats waarbij ervaringsdeskundigen ingaan op aansprekende onderwerpen uit de bouwbranche over (brand)veiligheid en risicoaansprakelijkheid, waaronder de vuurwerkramp in Enschede. Het volledige programma van dit 3-daags congres is te vinden op www.evenementenhal.nl/bouwcompleet.

De samenwerking tussen Evenementenhal en Euroform is ook terug te zien op de beursvloer. Zo breidt de vakbeurs uit met een Gereedschapsplein en Duurzaamheidsplein. Marktspelers zoals Fein, Makita en Panasonic hebben al toegezegd deel te nemen.

Bouw Compleet Gorinchem vindt plaats op 13, 14 en 15 september. Deze twaalfde editie bundelen (regionale) bedrijven en adviesorganisaties weer hun krachten om een platform neer te zetten. Meer beursinformatie en/of aanmelden als exposant: www.evenementenhal.nl/bouwcompleet.