Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

De winter is er en dat betekent koude dagen in het verschiet. Jij als installateur bent dan de rots in de branding en de vraagbaak voor jouw klant. Met de juiste kennis in huis, zit jouw klant er warmpjes bij! Om ervoor te blijven zorgen dat je klant te allen tijde warm en comfortabel kunnen wonen moet je wel blijven leren en ontwikkelen. Het WasCollege helpt jou hier graag bij!  Interesse? Ga snel naar www.wasco.nl/wascollege. 

 

WasCollege 

Het WasCollege is het opleidingsinstituut van Wasco. Hier bieden wij verschillende (landelijk erkende) opleidingen aan voor installateurs. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen. Onze trainers hebben een ruime (praktijk)ervaring in de installatietechniek en kunnen jou daardoor alles vertellen wat je moet weten. Bij het WasCollege leer je niet alleen de theorie, je krijgt ook de handvatten aangereikt voor je dagelijkse werk. 

 

Hè lekker warm 

Loop je ook al warm bij het idee om een opleiding te volgen bij het WasCollege? Wat dacht je dan van opleidingen als: ‘Vakmanschap CO-certificering’, ‘Storing zoeken in ketels’, ‘Inregelen van Cv-installaties’ of ‘F-gassen categorie 2/warmtepompen’? Wij kunnen jou van alle kennis en kunde voorzien die je nodig hebt voor de installatie van warmtebronnen, warmwatertoestellen, cv-ketels en nog veel meer! Met WasCollege ben jij goed voorbereid op de winter! 

 

Nieuwsbrief 

Ken jij de WasCollege nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte van alle opleiding en de beschikbare data. Meld je dus snel aan en jij bent de eerste die weet als er nieuwe opleidingsdata online staan!