Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

LefTipsMet de uitreiking van de Femme Tech Bedrijven Awards zijn de afgelopen vijf jaar technische bedrijven in het zonnetje gezet, die werk maken van meer vrouwen in de techniek. Bedrijven die laten zien dat meiden enthousiasmeren voor techniek en technische vakvrouwen werven en behouden mogelijk is.

Deze bedrijven hadden het lef om kritisch naar hun eigen manier van werven te kijken en zich af te vragen hoe ze meer technische vrouwen kunnen binnenhalen. En het lef om vervolgens maatregelen te nemen – soms hele simpele, soms onorthodoxe – om deze vrouwen ook binnen te houden. Hun goede tips en ideeën hebben geleid tot dit boekje met 50 LEF-tips van en voor technische bedrijven.

De tips (verdeeld over vijf hoofdstukken) zijn afkomstig van technische bedrijven in alle soorten en maten: van kleine bedrijven tot multinationals. Zij delen hun ervaringen en geven praktische tips.  Annemarie Jorritsma,  Andrea Kaim, Chris van Bokkum, Doekle Terpstra, Naomi Ellemers, Danny Hollestelle en Sjiera de Vries zijn voor dit boek geïnterviewd. Uiteraard zijn ook hun LEF-tips opgetekend.

Het boekje kunt u (gratis) aanvragen of downloaden via www.techniektalent.nu/femmetechboek