Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 71 seconden

BetteLux OvalDe Duitse designfabrikant Bette zet de trend met geëmailleerde ligbaden met een natuurlijke ovale vorm. De nieuwe serie heet Bettelux Oval. De geometrische vorm van de buitenzijden is dus nu zowel in de rechthoekige designstijl als in ovale en natuurlijke vormen verkrijgbaar. Net als bij de rechthoekige serie Betteluxis het design gecreëerd in samenspraak met ontwerpbureau Tesseraux + Partner uit Potsdam. Er is keus uit drie markante ligbaden en een omvangrijk assortiment wastafels.

Het model voor inbouw heeft prachtige vloeiende vormen, die zorgen voor een hoog comfort. Wat opvalt is de zeer dunne badrand van slechts 8 mm, zodat het bad nagenoeg vlak kan worden geïntegreerd. Om deze dikte technisch te produceren, was voor Bette een grote uitdaging. Want wat er ogenschijnlijk eenvoudig uitziet, is in de praktijk soms moeilijk te realiseren. Om het gevouwen, gelaste en dan fijn geëmailleerde staal in optima forma te krijgen, is een hoge mate van vakbekwaamheid en precisie vereist. Dankzij de hoogwaardige productietechniek en de hoogwaardige materialen staal en emaille, zijn de ligbaden robuust en duurzaam, de consument geniet van jarenlang zorgeloos badcomfort.

In dezelfde designstijl levert Bette een ook assortiment wastafels. De binnenzijde heeft geen hoeken en randen maar vloeiende vormen, waardoor het water op natuurlijke wijze naar de afvoer loopt. De wastafels zijn leverbaar als opbouw- en inbouwwaskommen voor meubelconsoles, en als alleenstaande wastafels voor wandmontage in breedten van 600, 800 en 1.000 mm.

Voor meer informatie: www.bette.nl