Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 92 seconden

Rexel is verheugd dat John Overes per 1 Juli 2015 is benoemd tot nieuwe  Directeur Inkoop van Rexel Nederland. Deze benoeming zal de organisatie van Rexel in Nederland verder versterken en verscherpen.

Het verder verbeteren van de klantgerichtheid en het verhogen van de effectiviteit van de organisatie zijn voor Rexel belangrijke speerpunten. Een integrale- en duurzame samenwerking met toeleveranciers is hierbij van cruciaal belang. Met het in dienst treden van John Overes verstevigt Rexel haar managementteam en kan het de business transformatie in Nederland, verder accelereren.

John Overes heeft al meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in diverse leidinggevende functies binnen de groothandel industrie. John is de laatste jaren werkzaam geweest als Algemeen Directeur bij OSRAM Benelux. OSRAM is toonaangevend als aanbieder van totaaloplossingen binnen de verlichtingsindustrie en één van de marktleiders op het gebied van LED-technologie.

Algemeen Directeur Rexel Nederland, Martin Verdegaal, is verheugd dat John Overes leiding gaat geven aan de afdeling Inkoop van Rexel: “John heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het bouwen aan relaties en het verbeteren van de business. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgebouwd als senior leidinggevende in de groothandel industrie. De belangrijke opdracht van Rexel, om de juiste partijen in de elektrotechnische branche te verbinden, om samen de toekomst te bouwen, krijgt met John in het team een nog sterkere invulling.”

John (58) begon zijn carrière in 1976 bij Technische Unie en heeft daar zowel op het gebied van sanitair, verwarming en elektrotechniek zijn ervaring opgedaan. Naast diversen andere activiteiten op het gebied van verkoop en logistiek heeft John Technische Unie verlaten als lid van het management team met de verantwoordelijkheid over Inkoop. In 2009 heeft hij de overstap gemaakt als CEO van Osram Benelux en heeft in beide bedrijven de gelegenheid gehad om zowel zijn inkoop/verkoop als managerskwaliteiten verder te kunnen ontwikkelen.

Voor meer informatie: www.rexel.nl