Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Aralco OxyGreen EasyfixEenvoud en installatiegemak zijn de kenmerken van het nieuwe ventilatiesysteem OxyGreen Easyfix van Aralco NVS. Aralco NVS heeft OxyGreen Easyfix ontwikkeld op basis van de vraag naar eenvoudige low budget ventilatiesystemen, die effectief ventileren, eenvoudig zijn te bedienen en makkelijk zijn te installeren.

OxyGreen Easyfix is een eenvoudig ventilatiesysteem, dat bestaat uit een ventilatiebox en één draadloze vierstandenschakelaar. Op deze vierstandenschakelaar worden de ventilatiestanden met duidelijke icoontjes weergegeven. Dit zijn een aanwezigheidsstand, een niet-thuis-stand, een stand voor maximaal 15 minuten en een stand voor maximaal 60 minuten. Dit zorgt voor gebruikersgemak voor de bewoners. De schakelaar werkt op een batterij. Als deze vervangen moet worden, geeft een led dit aan. De compacte gelijkstroom ventilatie-unit is energie-efficiënt, krachtig en stil. Deze wordt aangestuurd door de draadloze vierstanden schakelaar.

Het systeem is eenvoudig uit te breiden met een vochtsensor en/of extra handbediening. Indien gewenst is het systeem in een later stadium ook uit te breiden tot een energiezuinig vraaggestuurd Oxygreen CO2 systeem, die de Energie Index sterk verbetert.

Het Easyfix systeem is eenvoudig te installeren in nieuwbouw, renovatie en bij vervanging van reeds geïnstalleerde ventilatiesystemen.

Voor meer informatie: www.aralco.nl