Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 79 seconden

JEE-O soho - sfeerHet zijn stuk voor stuk Black Beauties. Stoer en robuust qua materiaal en met een design om van te watertanden. De soho collectie van JEE-O is Dutch design zonder poespas. Naast de vrijstaande douche, badvuller en wandkraan, is de collectie nu uitgebreid met een wastafelkraan, een handdouche en twee verschillende douchekoppen; één voor aan de wand en één voor aan het plafond. Maximaal minimalisme voor persoonlijke badkamers met een uitgesproken smaak.

De nieuwe ééngreepsmengkraan soho basin lijkt precies op de badvuller, alleen dan kleiner. Het is een vrijstaande wastafelkraan voor opbouw naast de waskom. De karakteristieke menggreep met aaibare rubbercoating laat zich bedienen als een joystick. In één vloeiende beweging zorgt de progressieve cartridge in het binnenwerk voor meer of minder water, voor warm of koud water. De mengkraan voor de douche is vormgegeven als een rozet met in het midden ook de karakteristieke hendel met rubbercoating.

De nieuwe douchekoppen zijn bijzonder robuust. Stoer en industrieel door de zwarte hamerslagcoating; vriendelijk door de afgeronde vormen. Twee krachtige ontwerpen vanuit de ‘less is more’-gedachte. Geen overbodige poespas, maar mooie lijnen en een enkel accent. De nieuwe soho wand-handdouche met houder maakt de collectie compleet.

Voor de soho collectie heeft JEE-O samengewerkt met de Amsterdamse designstudio Grand & Johnson. Bertel Grote en Jeroom Jansen hebben samen meer dan twintig jaar ervaring in het creëren van high-end interieurs in binnen- en buitenland. Hun stijl sluit perfect aan bij het DNA van JEE-O: spectaculair maar sober. JEE-O en Grand & Johnson: creatieve cosmopolieten die samen vormgeven aan maximaal minimalisme.

Voor meer informatie:  : www.jee-o.com