Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

MisceaMiscea brengt naar eigen zeggen als eerste bedrijf ter wereld sensor gestuurde waterkranen voor in huis op de markt met 100% ‘touch free’ bediening. Dit voor alle functies inclusief de dosering van hand zeep en desinfectans.

Om in de keuken hygiënisch te werken is het zeer belangrijk kruisbesmetting van bacteriën te voorkomen. Met name bij het bereiden van bijvoorbeeld kippenvlees of rauwe eieren kan het beste de keukenkraan niet worden aangeraakt.

Hygiëne is in toiletruimtes en badkamers met toilet uiteraard ook zeer belangrijk en ook hier wil je de kraan eigenlijk liever niet aanraken.

Miscea heeft hiervoor sinds kort de oplossing. Miscea heeft een compleet assortiment kranen voor alle ruimtes in huis met hoogwaardige sensor technologie die je met een simpele handbeweging in de buurt van de kraan bedient. Niet alleen voor het in werking stellen van de kraan zelf maar ook voor de regeling van warm én koud water.

Verder zijn de kranen intern voorzien van twee dispensers die eveneens zorgen voor het ‘touch free’ doseren van hand zeep en desinfectans.

Miscea, met het hoofdkantoor en productie in Berlijn, produceert al 15 jaar kwalitatief hoogwaardige sensor kranen voor de gezondheidszorg. Producten van het bedrijf worden wereldwijd verkocht.

Voor meer informatie: www.miscea.com