Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 97 seconden

Trane SintesisTrane heeft onlangs de Trane® Sintesis™-lijn van luchtgekoelde koelmachines op de markt gebracht. Deze koelmachines zijn nu verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Noord- en Latijns-Amerika. De Sintesis-koelmachines zijn een onderdeel van de Ingersoll Rand® EcoWise™-productportfolio. Deze producten zijn ontworpen om hun impact op het milieu te verminderen dankzij koudemiddelen met een laag aardeopwarmingspotentieel (GWP) en een hoog rendement.

Sintesis-koelmachines bieden klanten de keuze tussen R-134a of DuPont Opteon® XP10 (R-513A); een koudemiddel voor de volgende generatie met een laag GWP dat ideaal is om te voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen. De portfolio biedt meer dan alleen opties voor koudemiddelen. De portfolio:

– biedt uitstekende Energy Efficiency Ratio (EER) en European Seasonal Energy Efficiency Ratio (ESEER)

– gebruikt tot 40 procent minder koudemiddel dan de traditionele leiding/lamel en ondergedompelde warmtewisselaar-technologie. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de condensorbatterij met microkanaal en het compacte, geïntegreerde verdamperontwerp met laag peil (CHIL) dat grote prestaties levert.

– vermindert het geluidsniveau en verbetert de akoestiek door de in de fabriek geïnstalleerde akoestische bouw voor een constant stil proces dat voldoet aan specifieke gebruikerseisen. Een door de gebruiker te selecteren geluidsreductiemodus is ook beschikbaar om te voldoen aan geluidsregels in woonwijken gedurende de nacht en het weekend. De akoestische pakketten behoren tot de stilste op de markt en voldoen aan de regelgeving met betrekking tot geluidsniveaus, terwijl ze tegelijkertijd het rendement verhogen.

Adaptive Control™ zorgt ervoor dat de koelmachine goed blijft functioneren in extreme omstandigheden (zelfs als het automatiseringssysteem van een gebouw uitvalt), zodat u kunt rekenen op een voortdurende betrouwbare werking wanneer dit het meest nodig is. Het regelsysteem van Sintesis-koelmachines omvat een ijsopslag-functie voor koeling wanneer de vraag het hoogst is.

De nieuwe Trane Sintesis-koelmachines zijn beschikbaar met koelcapaciteiten van 300 tot 1600 kW. De koelmachines bereiken 1,6 MW van de koelcapaciteit volgens de standaarden van Eurovent en vullen de originele formaten van 090 tot 205 ton aan die in 2014 zijn geïntroduceerd door Trane.

Voor meer informatie: www.trane.com