Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

Alape-StreamMet ‘Stream’ introduceert Alape een waskom die helemaal van deze tijd is: een klassieke basisvorm, een comfortabele diepte, een ruim model én een wasbak die op alle vlakken voldoet aan de moderne architectuur en techniek. In het oog springend is de basisvorm, deze is bij elke variant gelijk. Door te variëren in de afwerking van deze basisvorm ontstaan de diverse waskomuitvoeringen, zoals opbouw, inbouw en vlakinbouw. Alle waskommen zijn gemaakt uit het karakteristieke materiaal van Alape; geglazuurd staal. Doordat staal in elke gewenste vorm om te vormen is, maar 3mm dik is en een ongekende precisie tentoonspreidt, is deze nieuwe flexibele serie enkel op deze wijze te vervaardigen dankzij het materiaal. Geglazuurd staal is bovendien licht van gewicht en harder dan graniet of smaragd en kenmerkt zich door een hoge slagvastheid.

‘Stream’, de nieuwe rechthoekige waskom doet zijn naam alle eer aan: de moderne vorm van de bak loopt vloeiend. De perfect berekende radiussen vormen de rode draad voor de vorm van de waskom. Dit is het meest duidelijk bij de schotelvormige opbouwwaskom, waarbij de vorm aan de binnen- en aan de buitenkant precies samenvallen en een nauwkeurig berekend object creëren met een aantrekkelijke vorm, een indrukwekkende verfijndheid en een functionaliteit om u tegen te zeggen. Deze functionaliteit, die tot uiting komt in de vorm, het volume en de ruime breedte en diepte van de waskom, zorgt ervoor dat deze waskom compatibel is met alle inbouwvarianten.

‘Stream’ is verkrijgbaar als onderbouwwaskom, inbouw-, opbouw-, vlakinbouw-, schotelvormige- en vrijstaande wastafelvarianten,

Voor meer informatie: www.alape.com