Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

Kludi Objekta keukenReeds decennia lang evolueert de serie Kludi Objekta. De huidige producten zijn dan ook robuust en doorontwikkeld met de bekende Duitse ‘Gründlichkeit’. Ook bij de recent geïntroduceerde versies van de Kludi Objekta keukenkraanserie is één van de kenmerken dat de gesloten hendel eenvoudig te bedienen is. Dit komt onder meer door de inwendige cartouche met keramische schijven. Kludi gebruikt hiervoor een cartouche die zijn sporen verdient heeft en reeds miljoenen keren succesvol is toegepast in vele Kludi producten. Hier wordt niet geëxperimenteerd maar vertrouwd op beproefde techniek.

De hoge uitloop maakt iets afspoelen eenvoudig mogelijk. Nog beter gaat dat met de versie met uittrekbare vaatdouche. Het uittrekbare uitloopdeel is verchroomd en geïsoleerd. Ook als heet water gevraagd wordt, kan het uittrekbare uitloopdeel daardoor veilig vastgehouden worden. Met een wipschakelaar kan de sproeistraal comfortabel geactiveerd en gedeactiveerd worden.

De Kludi Objekta keukenmengkranen voor montage op het blad hebben een brede sokkel voor een solide montage. De versie voor montage op de wand is verkrijgbaar met twee verschillende uitlooplengtes, zodat voor vrijwel iedere situatie een passende variant beschikbaar is.

Alle Kludi producten, dus ook deze Kludi Objekta keukenmengkranen, hebben 5 jaar fabrieksgarantie.

Voor meer informatie: www.kludi.nl