Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 92 seconden

Nibe - Wouter PeetersEind september jl. zijn  Lars Stevens en Wouter Peeters bij NIBE Energietechniek B.V. gestart als Junior Sales Engineer. Beiden nemen deel aan het tweejarige Junior Sales Development Program, dat het Zweedse moederbedrijf NIBE AB heeft ontwikkeld om technisch-commercieel talent aan te trekken en voor te bereiden op een succesvolle carrière binnen de internationale NIBE-organisatie.

Het Junior Sales Development Program van NIBE biedt tien toptalenten een internationale salesopleiding aan. De sales trainees maken tijdens het tweejarige talentontwikkelingsprogramma deel uit van het Junior Sales Development Team en zijn werkzaam op de verkoopafdeling van een van de NIBE-verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Zwitserland of Groot-Brittannië. Hier maken ze kennis met alle aspecten van sales. Bovendien nemen ze deel aan lokale en internationale trainingen. Ook een uitwisseling met een buitenlandse vestiging maakt deel uit van het programma. Vanzelfsprekend worden de leden van het Junior Sales Development Team ondersteund door een ervaren mentor.

Even voorstellen: Lars Stevens en Wouter Peeters

Nibe - Lars StevensDe 25-jarige Lars Stevens uit Halsteren volgde de hbo-opleiding Commerciële Economie en was enige tijd werkzaam als accountmanager voor een online marketingbureau. Daarna volgde hij de pre-master Bedrijfskunde. Recentelijk slaagde Lars aan de Tilburg University cum laude voor zijn MBA Strategic Management. Zijn hobby’s: zaalvoetballen, hardlopen, koken en reizen.

De eveneens 25-jarige Wouter Peeters is afkomstig uit het Belgische Sint-Niklaas en studeerde voor handelsingenieur aan de KU Leuven. Na zijn studie deed hij werkervaring op bij een bedrijfsrevisorkantoor en in een inkoopfunctie. Vanwege zijn interesse in technische producten én in het bedrijf NIBE koos hij voor het Junior Sales Development programma. Zijn hobby’s: windsurfen en andere watersporten.

In hun functie vertegenwoordigen de beide trainees NIBE in Nederland (Lars Stevens) en België (Wouter Peeters). Ook vertegenwoordigen ze ‘hun’ verkoopkantoor en de bijbehorende thuismarkten tijdens internationale bijeenkomsten over strategische besluiten en omzetontwikkeling.

Voor meer informatie: www.nibenl.nl