Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 92 seconden

internationale_knx_award_2De internationale KNX Association roept installateurs en system integrators wereldwijd op om hun projecten in te dienen voor de internationale KNX Award 2016. Deze onderscheiding zal worden uitgereikt tijdens de vakbeurs light+building 2016, die van 13 t/m 18 maart a.s. in Frankfurt (Duitsland). De internationale KNX Award is een erkenning voor het meest intelligente, efficiënte en vooruitstrevende KNX-project. Inschrijvingen komen van overal ter wereld en zullen in vijf categorieën worden verdeeld: International, Publicity, Energy Efficiency, Young en Special. De deadline voor het indienen is 20 november 2015. Meer informatie is te vinden op de speciale  website http://award.knx.org

De internationale KNX Award 2016 is vooral een bekroning en onderscheiding voor de vakman. KNX Association zal slechts in mindere mate de grootte en omvang van een project als selectiecriteria hanteren. De beoordeling wordt veel meer gebaseerd op:

– de verscheidenheid aan functies

– de flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden

– de automatiseringsgraad en complexiteit

– de gebruiksvriendelijkheid en appreciatie door de gebruiker

– de argumenten waarmee de klant overtuigd werd

– het gebruik van producten van verschillende fabrikanten

De winnaar van de KNX Award 2016 ontvangt een prijs van € 1.000,-. Dit prijzengeld is beschikbaar per categorie. Daarnaast kan de winnaar van elke categorie de KNX-trofee in ontvangst nemen. De jury bestaat uit neutrale KNX-experts en de KNX Association zelf. De KNX Association en de jury kunnen, ter beoordeling van de projecten, de deelnemers om aanvullende informatie vragen, voor zover dat nodig blijkt. Voor vijf categorieën worden awards uitgereikt: International, Publicity, Energy Efficiency, Young en Special. Elk project zal in één van deze categorieën worden ingedeeld.

De deadline voor het indienen van de inschrijvingsformulieren is 20 november 2015.  De jury zal de ingediende projecten in de loop van december 2015 beoordelen. Na de jurybijeenkomst zal KNX Association de top 5 van elke categorie per e-mail op de hoogte brengen.

Voor meer informatie: http://award.knx.org of via knx-award@knx.org