Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 47 seconden

Sabroe HPXJohnson Controls introduceert de Sabroe HeatPAC™ HPX, een innovatieve warmtepomp met nieuw ontwikkelde zuigercompressor. De Sabroe HeatPAC™ HPX gebruikt volgens de fabrikant minder dan de helft van de ruimte en die andere pompontwerpen nodig hebben om warm water van 90°C te produceren en is ook nog eens de helft lichter. Door de compacte uitvoering en het geringe gewicht zijn de nieuwe warmtepompen breed inzetbaar in de industrie. Bovendien is elke geschikte warmtebron met een lage temperatuur bruikbaar. En de HeatPAC™ HPX warmtepompen zijn energiezuinig.

De HeatPAC™ HPX warmtepompen zijn standaard uitgerust met een frequentiegeregelde aandrijflijn (VSD). Dit zorgt voor uitstekende prestaties met een maximale energie-efficiëntie, zelfs in deellast, veranderende omstandigheden en bij verschillende operationele vereisten.

Het nieuwe HPX hybride compressorontwerp laat een drukverschil tot 40 bar toe en persdrukken tot 60 bar. Verdere kenmerken: ruimtebesparende verdampertechnologie en –ontwerp, afgeleid van de ChillPAC™ ammoniak koelmachine (chiller). Volledig traploos en trillingvrij regelbereik.

Voor meer informatie: www.sabroe.com