Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 81 seconden

Kimo klasse 210Op de Installatie Vakbeurs Gorinchem introduceert MW Instruments onder andere de nieuwe Kimo handmeterlijn en een uitbreiding van het Murco gasdetectiepakket.

Kimo klasse 210. Met de klasse 210 kunt u met één instrument gelijktijdig tot wel zes parameters meten. De Kimo klasse 210 heeft een aantal nieuwe functies, zoals een geïntegreerde uitwisselbare lithium accupack en voelers met telescopische greep. De uitwisselbare modules aan de achterkant van het instrument maken het een universeel meetinstrument voor iedere applicatie.
De voelers zijn met één universele kabel aan te sluiten, door middel van het Smart-2014 systeem. De handmeters hebben een rubberen grip en een groot grafisch display met eenvoudige menustructuur. U kunt tot 1.000 meetprogramma’s aanmaken met een geheugen tot 20.000 metingen.

De klasse 210 is leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen:

MP210: drukverschil, luchtsnelheid, rotatiesnelheid, temperatuur, koolmonoxide, gaslekzoeker;

HQ210: temperatuur, relatieve vochtigheid, CO2, lichtsterkte, luchtsnelheid, luchtdruk;

VT210: temperatuur, relatieve vochtigheid, luchtsnelheid, rotatiesnelheid;

TM210: temperatuur, U-waardemeting.

Aanvullend op de klasse 210 heeft de AMI310 een extra 4 Gb geheugen. Daarnaast heeft de AMI 310 een grafisch kleurenscherm en kunnen alle mogelijke voelers worden aangesloten, zoals de nieuwe luxsensor en telescopische hittedraad- of vleugelradvoeler.

Murco introduceert de nieuwe MGS-250 gasdetectiekoppen. Volgens het nieuwe F-gassenbesluit is stationaire gasdetectie steeds meer een vereiste. De MGS-250 is een gasdetectiekop die freonen (0…3.500 ppm) meet met een infraroodmeetbuis. Het grote voordeel is dat dit type sensor een lange levensduur (5-7 jaar) heeft en ongevoelig is voor temperatuurwisselingen en kruisgevoeligheid van andere gassen. De actuele meetwaarden kunnen worden uitgelezen door middel van analoge uitgangen of via Modbus RTU.

Installatie Vakbeurs Gorinchem 2015 vindt plaats van 27 t/m 29 januari. Het standnummer van MW Instruments is 228.

Voor meer informatie: www.hitma.nl