Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 78 seconden

Afgelopen jaar heeft Warmteservice haar nieuwe website gelanceerd. Naast een geheel nieuw en fris webdesign is ook een aantal functionaliteiten toegevoegd, waaronder grotere productfoto’s, productpakketten, reviews en suggested search: zoeksuggesties tijdens het zoeken. Vanwege het grote aantal artikelen dat op de site getoond wordt, is het navigeren naar het juiste product eenvoudiger gemaakt. Zo zijn bijvoorbeeld extra filters toegevoegd om sneller tot een keuze te kunnen komen. Daarnaast kan nu gebruik gemaakt worden van handige zoekwoorden om de juiste radiator te vinden. Voorbeeld: u bent op zoek naar een radiator van 500 x 1800, type 22. Als u zoekt op ‘500180022’, krijgt u alle radiatoren die voldoen aan deze specificaties. Kortom, hoogte gevolgd door lengte en type.

 

Het bestellen en maken van offertes gaat dankzij de vernieuwde website snel en overzichtelijk. Als vaste klant kunt u met uw klantnummer inloggen en ziet u vervolgens uw eigen prijzen en kortingen. Daarnaast is MijnWarmteservice.nl uitgebreid m

et hulpmiddelen om snel en overzichtelijk uw administratie te beheren. Ook de mogelijkheid tot het maken van favorietenlijsten is nieuw.

Naast de vernieuwde website is onlangs de mobiele versie van warmteservice.nl live gegaan. Behalve productinformatie zijn hier alle kenmerken, brochures, de voorraden per vestiging, het laatste nieuws en de store-locator te vinden. Zo kunt u onderweg het hele assortiment op uw smartphone bekijken en gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen.

E-commerce manager Ramon Kostwinder is enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen: “De nieuwe website is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Daarnaast heb je met onze mobiele website alle informatie altijd binnen handbereik.”