Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

Met ingang van 1 juli 2014 neemt KWx de activiteiten over van RATO voor FLIR warmtebeeldcamera’s en Retrotec blowerdoors. De overname betreft de transfer van medewerkers, demo-equipment, opleidingen en websites voor de Benelux. De overname maakt deel uit van de verdere groeistrategie van KWx in de Benelux op het gebied van draagbare test en meetapparatuur en dan met name op het gebied van thermografie met FLIR.

Overige producten in het portfolio van KWx op het gebeid van testen- en meten zijn power analyzers en aardingstesters van Chauvin Arnoux, installatietesters en apparatentesters van Metrel en testapparatuur van GE voor installatiebedrijven, inspectiebedrijven, paneelbouwers en de elektrotechnische groothandel.

 

De jarenlange ervaring van Rato NV met het brede portfolio FLIR warmtebeeldcamera’s, die nu door KWx wordt overgenomen, maakt dat KWx in de Benelux marktleider is geworden voor FLIR warmtebeeldcamera’s. De competenties van de Rato infrarood – medewerkers die het KWx team komen versterken, maakt van KWx een complete warmtebeeldcamera specialist voor hun relaties in de Benelux, met nog meer kennis en nog meer mogelijkheden voor opleiding en advies.

Voor meer informatie: www.kwx.nl