Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

tech6055aGeodore introduceert een gereedschapswagen met een extra groot kunststof werkvlak en drie vakken om kleine onderdelen in onder te brengen. Deze Workster Smartline heeft een breedte van bijna 80 cm, een diepte van meer dan 50 cm en is voorzien van zeven brede, volledig uittrekbare laden. Dankzij de individuele uittrekblokkering kan altijd maar één lade geopend worden. Zijn hoogte van ruim een meter maakt de gereedschapswagen geschikt voor het verrichten van eenvoudig montagewerk.

De Workster Smartline is centraal afsluitbaar door middel van een cilinderslot. De zijwanden zijn voorzien van diverse Euro-gaten voor het plaatsen van haken of speciale gereedschappen. De plaatstalen constructie en zware kogelgelagerde zwenkwielen geven de wagen een draagvermogen van 400 kg; iedere lade is tot ca. 20 kg belastbaar. Van de vier 125 mm wielen is er één voorzien van een rij- en zwenkblokkering. Door de rij-stuurhandgreep is de wagen ook bij volle belasting gemakkelijk te verplaatsen en te manoeuvreren. Het toegepaste plaatstaal is corrosiebestendig en krasvast gepoedercoat.

Gedore kan de Workster Smartline geheel leeg of compleet met een 147-delig, 190-delig of 308-delig gereedschappenassortiment leveren. Standaard is hij blauw gekleurd, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

[related_post themes=”text”]