Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

 

foto-evert-jan-luiken-unicaEvert-Jan Luiken (48) is benoemd tot directeur van vestiging Emmen van Unica Installatietechniek. Luiken is al directeur van Unica Groningen. Beide vestigingen vormen het noordelijke portaal voor alle expertise van de technisch dienstverlener. Luiken: “Unica is een vertrouwde lokale partner en een sterke landelijke speler tegelijk. Daarmee wil ik voor onze klanten in Friesland, Groningen en Drenthe het verschil maken”. Evert-Jan Luiken vervulde vanaf 1992 diverse engineering- en commerciële functies bij Siemens en maakte in 2005 de overstap naar Cofely. Sinds 2014 is hij werkzaam als vestigingsdirecteur van Unica Groningen.

Algemeen directeur Unica Technisch Beheer Herbert Rabelink over de benoeming: “Ik ben ervan overtuigd dat Evert-Jan ook in Emmen snel het vertrouwde gezicht voor onze Drentse klanten wordt.”

Evert-Jan Luiken: “Als nuchtere Groninger, wonende in Westerbork, Drenthe, voel ik me als een vis in het water in de regio. Ik wil de vertrouwde, lokale partner zijn en tevens alle landelijke mogelijkheden van Unica ontsluiten. Want daar ligt onze voorsprong. Met onze expertise op het gebied van energie, ICT en installatietechniek bieden we integrale en multidisciplinaire oplossingen aan onze klanten in het noorden. Ik zet mij volledig en met enthousiasme in om de samenwerking met onze klanten verder vorm te geven.”

[related_post themes=”text”]