Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

Installatie Vakbeurs en Energie & Besparing Venray biedt bezoekers de mogelijkheid om antwoord te krijgen op vragen over tal van onderwerpen uit de installatie-, bouw- en energiebesparende sector. Op 25 t/m 27 maart 2014 zorgt de organisatie voor een compleet aanbod aan exposanten in deze sectoren.

“Energiebesparing; iedereen praat erover, maar zolang je de eindgebruiker niet kan bewijzen wat de daadwerkelijke besparing zal zijn, blijft het lastig te verkopen. 

Bij wie kan je hiervoor beter terecht dan bij de fabrikant, leverancier, groothandel of dienstverlener, tijdens Installatie Vakbeurs en Energie & Besparing Venray? Zij zijn de experts van hun product en weten als geen ander wat er uiteindelijk aan energie bespaard kan worden.

Deze vakbeurzen bieden het platform waar al deze professionals uit de markt samenkomen”, vertelt beursorganisator Arnold Kerssies.

 

Brancheprofessionals spreken er al een tijdje over, in 2014 zal er een lichte stijging te zien zijn in de woningmarkt. Tijdens Installatie Vakbeurs en Energie & Besparing Venray wordt er een breed scala aan producten en diensten getoond, waardoor bedrijven voorbereid zijn op de aantrekkende woningmarkt. Naast de energiebesparende oplossingen voor de bouw- en installatie branche, zijn er ook noviteiten te vinden op het gebied van klimaat, sanitair, verwarming en koudetechniek.

 

Op 25, 26 en 27 maart 2014 biedt Evenementenhal Venray een platform voor fabrikanten, importeurs en groothandelaren uit de gehele installatie- en energiebesparende branche. “Wij bieden middels onze full service formule één all-in prijs voor de gehele beursdeelname”, aldus Kerssies. “Voor zowel exposanten als bezoekers geldt bovendien gratis entree, gratis hapje en drankje en daarnaast ook gratis parkeren. Dus een perfect platform waar vraag en aanbod binnen deze branche samenkomt.”

Bezoek ook de website; www.evenementenhal.nl/venray en vraag daar kosteloos entreebewijzen aan.