Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

Met de S4602 ST drukverschilmeter voegt Euro-Index een vijfde model toe aan de Blauwe Lijn S4600 ST-serie. Dit instrument heeft een meetbereik tot 20,000 hPa/ mbar met een bijzonder hoge nauwkeurigheid en een resolutie van 0,001 hPa. Het toestel biedt alle voordelen en functionaliteit van de andere modellen in deze serie, waaronder meting van barometrische druk, een automatische drukdalingsproef, instelbare grenswaarden met alarmering en Bluetooth Smart voor draadloze communicatie.

De meetresultaten worden overzichtelijk weergegeven via een groot TFT kleurenscherm. De bediening is gemakkelijk met Nederlandstalige menu’s en eenvoudige navigatie.

Optioneel kan de S4602 ST worden uitgevoerd met een geheugenfunctie, waarbij de meetresultaten kunnen worden opgeslagen op een MicroSD kaart. Ook datalogging met een instelbare tijdsinterval is optioneel verkrijgbaar bij dit instrument. Het toestel is voorzien van temperatuurcompensatie, automatische nulstelling en een printfunctie voor gebruik van de optionele draadloze Europrinter. Zoals alle Blauwe Lijn druk(verschil)meters is ook dit model NEN-EN 50379 deel 2 gecertificeerd. Uiteraard kunt u het instrument periodiek laten onderhouden en kalibreren met KWS®.

Voor meer informatie: www.euro-index.nl