Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 82 seconden

Nefit TrendlineNefit introduceert een nieuwe CW6-oplossing. Dankzij de nieuwe QuickLoad Voorraadboiler kunnen TrendLine CW4- en CW5-toestellen worden getransformeerd tot TrendLine AquaPower Plus. Volgens Nefit is dit modulaire systeem de meest compacte voorraadoplossing in de markt met bovendien het hoogste jaartaprendement. De QuickLoad Voorraadboiler van 40 liter is vanaf oktober als losse accessoire leverbaar via de reguliere groothandel. TrendLine HR-ketels kunnen hiermee ook achteraf eenvoudig worden geüpgrade.

TrendLine AquaPower Plus heeft een jaartaprendement van 90,6%: het hoogste in de markt. De QuickLoad Voorraadboiler bestaat uit twee tanks van 20 liter en kent een unieke oplaadtechnologie. De voordelen zijn: snelle en maximale warmteoverdracht. Met een watertemperatuur tot 65°C en 23 liter warm water van 40 oC per minuut is TrendLine AquaPower Plus geschikt voor gelijktijdig gebruik van meerdere tappunten.

De losse boiler weegt slechts 28 kg en is daardoor makkelijk hanteerbaar. Aangesloten op een TrendLine HR-toestel levert het meest compacte voorraadsysteem op. De QuickLoad Voorraadboiler wordt achter het HR-toestel bevestigd. De breedte en de hydraulische aansluitingen blijven hetzelfde. Hierdoor is TrendLine AquaPower Plus, zoals de combinatie heet, bij uitstek geschikt om oudere Nefit-voorraadtoestellen, zoals EcomLine en Turbo, te vervangen. Met de bijbehorende ombouwset kunnen ook geïnstalleerde TrendLines ook achteraf eenvoudig worden geüpgrade.

Uitgebreid met de QuickLoad Voorraadboiler kent de TrendLine als belangrijkste voordelen :

–              Meest compacte voorraadtoestel: 52x44x100,7 cm

–              230 liter water van 40°C in 10 minuten

–              Hoogste jaartaprendement: 90,6%

–              Laagste elektriciteitsverbruik in zijn klasse: ca.  1 Watt in standby-modus

–              Low Energy cv-pomp (EuP 2015 Ready): tot 75% zuiniger dan conventionele pompen

–              High Speed warmtewisselaar zorgt voor efficiënte warmteoverdracht

–              Zelflerende software optimaliseert de instellingen voor warmwaterbereiding

–              Nefit Multigasblok: voorbereid op veranderende gassamenstellingen

–              Modulair: installateurvriendelijk

Voor meer informatie: www.nefit.nl