Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

Nathan EnergiemoduleOp de Provada dit jaar in de Amsterdam RAI was hij al te zien, de nieuwe Nathan Energiemodule. Tijdens deze beurs presenteerde de leverancier uit Duiven een fullsize prototype van de module. In de compacte aanbouw zijn alle installatiecomponenten voor duurzame verwarming en warm tapwater bereiding op efficiënte wijze samengebracht tot één totaalproduct.

De prefab energiemodule wordt ‘plug-and-play’ gebouwd, tegen de voor- of achtergevel of in het dak van een woning geplaatst en aangesloten op het afgiftesysteem van de woning. Bij de dakvariant wordt de complete unit op de bovenverdieping geplaatst, waarbij het bovenste gedeelte zich op het dak bevindt. Bijzonder is het feit dat het gaat om één totaalleverancier, waarbij een ontzorgende prestatiegarantie en een langlopend exploitatiecontract kan worden aangeboden.

De alpha innotec lucht/water warmtepomp Split of brine/water warmtepomp WZS zet de energie uit de buitenlucht of uit de aardbodem om in warmte voor de vloer- of wandverwarming in de woning. Middels de balansventilatie wordt de binnenkomende frisse ventilatielucht voorverwarmd met de uitgaande warme ventilatielucht, zodat geen energie verloren gaat.

Voor meer informatie: www.nathan.nl