Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 110 seconden

zehnder-zmart-flex-exploded-viewZehnder introduceert een nieuw concept designradiator, de Zehnder Zmart.
Deze innovatieve vlakke plaatradiator combineert perfecte technische knowhow met praktijkgerichte intelligentie. De slanke en vlakke radiator is eenvoudig te monteren, blijft volledig corrosievrij door zijn kunststof binnenwerk en is door zijn flexibele aansluitingsvarianten uitstekend geschikt als vervangende radiator. De radiator heeft de laagste CO2-footprint in de markt: een kwart lager dan traditionele radiatoren. De Zehnder Zmart is per september 2016 leverbaar.

60% lichter door kunststof binnenwerk

De vele voordelen van de nieuwe Zehnder Zmart manifesteren zich al bij de montage. Hij is 60% lichter dan conventionele radiatoren. De licht¬gewicht radiator kan worden getild, geplaatst en geïnstalleerd door één persoon (lagere transport- en arbeidskosten). Bovendien is het kunststof binnenwerk volledige corrosievrijheid.

360°-aansluitingen; flexibel toepasbaar

In de variant Zehnder Zmart Flex verandert de radiator in een echte vervangingsspecialist. Door de flexibele, vrij positioneerbare 360°-aansluitingen kan de Zehnder Zmart Flex in vrijwel elke denkbare inbouwsituatie een oude radiator vervangen. Bestaande leidingen en externe aansluitblokken kunnen daarbij eenvoudig verder worden gebruikt. Nog een groot pluspunt bij de montage: de verstelbare wandconsole. Daardoor kan de installateur ook nog op locatie voldoen aan de meest uiteenlopende bevestigingswensen van de klant. Ook bij de thermostaat staat de flexibiliteit voorop: die kan bij de Zehnder Zmart zowel rechts als links worden aangebracht. Daarbij kan de thermostaatpositie ook nog achteraf gemakkelijk worden gewisseld zonder de radiator te moeten demonteren.

Praktisch en vooral mooi design

zehnder_zmart_keyvisual_installer_002_officeDe Zehnder Zmart voldoet aan de hoogste designwensen: de volledige aansluittechniek verdwijnt elegant achter het oppervlak en levert van voren en van opzij gezien een consequent afgewerkte radiator op. De “Flex-varianten” maken daarnaast een eenvoudige reiniging van de nieuwe designradiator mogelijk: de radiator laat zich eenvoudig naar voren klappen zonder dat de aansluitingen naar de verwarmingsinstallatie moeten worden losgemaakt. Daardoor zorgt de Zehnder Zmart niet alleen voor een behaaglijk, maar ook voor een hygiënisch binnenklimaat. Het geslaagde design van de Zehnder Zmart wordt benadrukt door toekenning van de iF Design Award 2016.

Met zijn vele uitvoeringen is de Zehnder Zmart optimaal geschikt voor nieuwbouw en renovatie en voldoet daarbij aan de hoogste eisen die opdrachtgevers aan een technisch probleemloze, fraaie, energiezuinige en bedieningsvriendelijke warmteverdeling stellen.

Meer informatie: www.zehnder.nl

[related_post themes=”text”]